I över 50 år har IOGT-NTO-rörelsen varit uppdelad i fyra förbund – IOGT-NTO, Ungdomens Nykterhetsförbund, Nykterhetsrörelsens Scoutförbund och Junis. Nu vill förbundsstyrelserna i våra fyra förbund utforska en möjlig ny gemensam nykterhetsorganisation – tillsammans med dig och alla andra medlemmar!

Därför bjuder vi in till samtal om hur vi gemensamt ser på vilka möjligheter och utmaningar som vi står inför, och hur en eventuell ny organisation som samlar vårt engagemang för en nyktrare värld skulle kunna se ut.

·         Vanja Lindstedt inleder. Vi har ju förmånen att ha Vanja i förbundsstyrelsen som deltagit i deras samtal och hon presenterar vilka tankegångar som finns.

·         Vi samtalar i stor grupp eller mindre grupper: – vad ser vi för möjligheter med en ny organisation? – Finns det några risker? – Vad skall vi tänka på? Vilka är frågorna. Detta ägnar vi kvällen åt och skickar in våra synpunkter.

Distriktet bjuder på fika, varför vi önskar anmälan till [email protected] , 070-284 88 21, senast tisdag den 14 februari

Datum 16 feb 2023 - 16 feb 2023
Tid 18.30 - 21.00