sober october

Att ta en vit månad är en kul och hälsosam utmaning öppen för allmänheten och ett lättsamt sätt att utmana alkoholnormen

Under oktober vill IOGT-NTO som partner i kampanjen visa upp vår organisation, vår verksamhet och våra lokaler. Vill din förening vara med och arrangera en aktivitet under oktober? Kanske en trubadurafton, bingo, vandring, filmvisning, laga mat utomhus eller tipspromenad? Förhoppningsvis kan vi komma igång med fysiska arrangemang inomhus, men vi får också gardera oss med en utomhusaktivitet. Distriktet bidrar med viss ekonomisk stöttning för detta och teamet kan hjälpa er att planera. Det finns också möjlighet att söka pengar från Arrangörslyftet för kulturarrangemang. Sista ansökningsdag 23 augusti.

Har ni en idé eller vill ha hjälp att fila till en idé, så kontakta teamet:

rose-marie.bystrom@iogt.se, mobil 0733-726247

andre.thurstrom@iogt.se, mobil 0738-434789

lotta.ekholm@iogt.se, mobil 0733-726259

hans-olof.andersson@iogt.se, mobil 070-1908407